side_banner

Hvilket mærke er det bedste streetwear?

1.Supreme
Supreme er et amerikansk tøjmærke etableret i 1994. Det er et amerikansk streetwear-mærke, der kombinerer skateboarding, hiphop og andre kulturer og er domineret af skateboarding.

2.Champion
Grundlagt i 1919 er det et amerikansk sportsmærke med en historie på næsten 100 år.For eksempel har Rihanna, Wu Yifan, Li Yuchun osv. alle båret mærket for at deltage i forskellige lejligheder.
streetwear mærke (1)

3.OFF-WHITE
OFF-WHITE er et street fashion brand fra USA, grundlagt af designeren Virgil Abloh i 2014.
4.Stussy
Grundlæggeren ShawnStussy, der stammer fra et trendy mærke i USA, tilføjede designet af skateboarddragter, arbejdstøj og gamle skoleuniformer til Stussys tøjdesign og dannede et streetwear, der adskiller sig fra den originale stil.
5.C2H4
C2H4 er et ungt designermærke fra Los Angeles, USA.Den kombinerer lavmælt minimalisme med overdreven gadekultur.
streetwear mærke (2)
6.Vans
Med skateboarding som sine rødder, injicerer den livsstil, kunst, musik og street fashion-kultur i Vans æstetik for at danne et unikt ungdomskultursymbol.
7.Thrasher
Et streetwear-mærke ejet af Thrasher Magazine, det verdenskendte skateboardmagasin.Privat tøj ofte båret af Quan Zhilong, Rihanna og Justin Bieber.
8. Dickies
Dickies blev etableret i 1922. Ved starten af ​​etableringen var det et lille overallsfirma.Fokus på funktion gjorde Dickies til et alternativ i brandet.Nu er det en producent af amerikanske fritidssko og -tøj og et trendy sko- og tøjfirma.
9.HOOD BYAIR
Shayne Olivers selvfremstillede herretøjsmærke blev etableret i 2006. Konceptet og inspirationen kom fra New Yorks gader.Han så de gadespillere, der ville have en avanceret modesans for at efterligne forskellige Hi-Fashion-outfits.
10.Been Tril
Gademærket Been Trill, grundlagt af Been Trill-gruppen, har ligesom mange populære street fashion-mærker i dag også tiltrukket mange følgere gennem sociale medier.
streetwear mærke (3)
11.Ubesejret
Den berømte amerikanske modebutik, etableret i Los Angeles i 2002 af James Bond og Eddi Cruz, er den foretrukne butik for sportssko elskere i Los Angeles.
12.XLARGE
X-Large er et butiks- og streetwear-mærke fra Los Angeles, USA, og dets trendy mærke har en historie på 22 år i USA.
13.AIRJORDAN
Air Jordan trapez er en Nike-kollektion opkaldt efter den mest berømte NBA-spiller nogensinde, Michael Jordan.
streetwear mærke (4)

AJZ Sportswear Garment Processing Factory Leverandør Producent
Lad mig præsentere dig for vores tøjfabrik
AJZ-tøj kan levere personlige labeltilpasningstjenester til T-shirts, skitøj, Purffer-jakke, dunjakke, Varsity-jakke, træningsdragt og andre produkter.Vi har en stærk P&D-afdeling og produktionssporingssystem for at opnå fin kvalitet og kort leveringstid til masseproduktion.


Indlægstid: Aug-10-2022