side_banner

Hvad er så specielt ved Louis Vuitton?

Der er ingen tvivl om, at Louis Vuitton er et af de mest kendte luksusmærker i verden.

Louis Vuitton, grundlagt i Paris, Frankrig i 1854, er bedre kendt som versalkombinationen "LV" af "Louis Vuitton".Fra den kongelige familie til de bedste håndværksværksteder er mærkets forskellige klassiske designs i overensstemmelse med vigtige udviklinger i rejsehistorien.Overført fra generation til generation er Louis Vuitton blevet et symbol på kunsten at rejse på mode med sin enestående kvalitet, enestående kreativitet og udsøgte håndværk.Produkterne omfatter håndtasker, rejseartikler, små lædervarer, tilbehør, sko, ready-to-wear, ure, fine smykker og personlige tjenester.
Louis Vuitton

Louis Vuitton, der er berømt for at være et af de mest anerkendte luksusmærker i verden, er synonymt med avancerede lædervarer, legendariske dampkufferter, ikoniske monogramhåndtasker, sublime ure og smykker og banebrydende mode.
Louis Vuitton 2

Dernæst vil jeg præsentere dig for designet af Louis Vuitton.Louis Vuittons design bruger generelt alt tryk eller broderi til at fremhæve logoet på produkterne.Ligesom disse shorts.

Louis Vuitton shorts (1)

Louis Vuitton shorts (2)

Louis Vuitton shorts (3)

Vores fabrik kan også designe deres produkter til vores kunder efter Louis Vuittons designmetode.Ligesom disse bukser.Vi bruger prægningsprocessen til at lave logoet på shortsene.

shorts (4)

shorts (3)

Vores fabrik kan også producere et produkt gennem forskellige forarbejdningsteknikker kombineret med design, der ligner Louis Vuitton.

shorts (2)

shorts (1)

AJZ Sportswear Garment Processing Factory Leverandør Producent
Lad mig præsentere dig for vores tøjfabrik
AJZ Sportstøjblev etableret i 2009. Har fokuseret på at levere OEM-tjenester til sportstøj af høj kvalitet.Det er blevet en af ​​de udpegede leverandører og producenter af mere end 70 sportstøjsmærkeforhandlere og -grossister verden over.Vi kan levere personlig tilpassede etikettilpasningstjenester til træningstøj, jakker, T-shirts,skitøjog andre produkter.Vi har en stærk P&D-afdeling og produktionssporingssystem for at opnå fin kvalitet og kort leveringstid til masseproduktion.


Indlægstid: 18. september 2022