side_banner

Stoftendensen til dunjakke

wps_doc_7

I en tid med op- og nedture håber flere forbrugere at helbrede deres krop og sind gennem produktoplevelse.Under den skiftende stemning genindfører vi optimistisk og positiv ny sansevision, genovervejer integrationen af ​​teknologi og teknologi, og den stærke visuelle oplevelse genindfører nye vinkler og udstråler de underliggende følelser.

wps_doc_0

1Nøgleord: blød tekstur/genanvendt og miljøvenlig Visuelt materialelag vil give mere komplekse farveeffekter.Skab en look and feel-effekt af fremtidig teknologi.For en sprød udendørs æstetik.

wps_doc_1

2: Nøgleord: kunstnerisk jacquard/vasket og ældet denimstof med stærk plasticitet har også en række forskellige stilarter.Beskyttelse uden at miste street style.

wps_doc_2

3: Nøgleord: fuld frame/retro luksus brug silketekstur til at væve tekstur og glans, stoffets tekstur er strammere, og den satinlignende tekstur skaber en retro og luksuriøs atmosfære under ændringen af ​​lys, skarpt lys Det skaber også en følelse af fremtidens teknologi.

wps_doc_3

4、: Nøgleord: tredimensionel berøring/visuel æstetik Brug egenskaberne ved nylon til at producere en sekundær tredimensionel effekt ved at trykke på stoffet.De visuelle og taktile fornemmelser med relief skaber en rumlig visuel indvirkning.

wps_doc_4

5: Nøgleord: Interessant/Multiple Quilting Quiltning gennem stofquiltning for at skabe kunstneriske og mangfoldige kreative mønstre forbedrer ikke kun funktionaliteten af ​​højstyrkevarme, men komplementerer også funktionalitet og kunstnerisk vision.

wps_doc_5

6: Nøgleord: varm berøring/komfortabel og afslappet Varm berøring tilføjer et ekstra lag af varmebeskyttelse til os, og de stoffer, der mest bruges til udendørs street items, skaber en retro-følelse.Forskellige fløjlsmaterialer (fløjl, fleece, lammeuld osv.) har en varmere og mere behagelig atmosfære.


Indlægstid: maj-06-2023