side_banner

Sweatertøjsfabrikken skal igennem 4 ganges kvalitetskontrol

Vores fabrik er ikke kun specialiseret i at producerevinterjakker, oghættetrøjer,cargo bukser.Vi producerer også trøjer og strik...Der er uafhængige kvalitetskontrolafdelinger på fabrikken.Fra det flade strikkestykke i det første trin udføres lækagedetektion og påfyldning; Ærmesutur er en sekundær inspektion, tredje gang er at kontrollere, om størrelsen af ​​hver del af beklædningsgenstanden opfylder standarden i henhold til procesbladet for hvert stykke tøj efter flok og strygning;I den endelige pakkeproces er det stadig nødvendigt altid at være opmærksom på, om der mangler nåle og krogning.

Før levering fra fabrikken skal der udføres mindst 4 gange kvalitetskontrolproces, eventuelle defekter, der findes i ethvert led, skal repareres. Efter vores statistik er fejlprocenten for færdigsyet beklædning mindre end 1% hvert år.Vi har været en sweaterfabrik i mere end 20 år.Det er vores holdning og vores ansvar. Det er også vores gamle ry.

sweaterfabrik (1)

sweaterfabrik (3)

sweaterfabrik (2)

Når kunderne modtager varerne, kan de også tjekke produkterne på denne måde.
1. Stofsammensætning: Hver stor fabrik har en speciel testrapport, og der vil være strenge teststandarder for fiberindhold, farveægthed og pilling rate.Denne type rapporter kan ikke forfalskes.Alle trøjer på vores fabrik, vi alle kan levere den tilsvarende autoritative testrapport, så mærke kunder føler sig godt tilpas!
2.Udseendeinspektion: om der er åbenlyse defekter som farveforskel/huller/pletter, som kan inspiceres med det blotte øje, og hver del skal kontrollere om ledningerne er glatte.Brandkunder skal også se på måden at vaske etiketten og etiketten på.opfylde dine ensartede standarder.

sweaterfabrik (4)

3.Størrelseskontrol: Du kan måle efter størrelsen på de store varer, men det er normalt at sweateren har en fejl på 1-2cm.
Kvalitet er nøglen til at sikre den langsigtede udvikling af brandet, så brandkunder, der går efter tøjkvalitet, skal samarbejde med store fabrikker‼ ️På den måde kan trøjens kvalitet stå sin prøve.

AJZ Sportswear Garment Processing Factory Leverandør Producent


Indlægstid: Sep-02-2022